fbpx

Плащане и Доставка

Начин на плащане:

Плащане с банкова карта или Revolut акаунт:

За да платите с банкова карта или Revolut акаунт, трябва да спазите следните изисквания ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:


В раздел Адрес за фактуриране се попълва всяко едно поле отбелязано със * (звезда) ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА ЛАТИНИЦА. В полето Country/Region се попълва името на държавата по ISO код (виж тук). Примерно за България кодът е BG.

Ако използвате този метод на плащане може да размаркирате раздел Изпращане до друг адрес? Ако все пак искате да получите Вашата поръчка до друг адрес, попълнете всички полета отбелязани със * (звезда) отново на латиница!

Поръчка:

За да поръчате от Wolfpride, трябва да изберете желания модел, продукт, размер и цвят, ако има избор на такъв, след което да натиснете бутона “Купи”
От там системата ще ви попита дали искате да “продължите пазаруването” или да “приключите поръчката”
Ако решите да продължите пазаруването си, прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона “Поръчай”. След като го направите, трябва да въведете своите данни и да натиснете бутона “Поръчване” в долният десен ъгъл на проформата
Готови сте!

След като сте направили Вашата поръчка ние ще се свържем с Вас, за да уточним наличността на стоката и подробностите около доставката.

Доставка:

Доставката се извършва до адрес или офис, като избора на куриер е изцяло Ваш (Е-конт, Speedy и др.).
След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните продукти веднага, ако ги имаме в наличност, в противен случай ще ги изработим в рамките на една седмица (3-5 работни дни), след което отново ще се свържем с Вас, за да уточним подробностите около доставката.

bg_BGBG
'