fbpx

Блог

Виж света на Wolf pride отблизо!

8 характерни черти на вълчицата!

 1. Стои твърдо зад позицията си. 
  – Уверенa и воденa от женската си интуиция за успех.
 1. Не се сравнява с другите.
  – Тя се приема такава, каквато е. Тя знае, че носи отговорност за собствения си късмет.
  – Тя не чака на готово, а се захваща и сама си свършва нещата.
 1. Тя се учи от грешките и неуспехите си.
  – Никой не е перфектен – без значение колко уверен е той.
 1. Тя напуска зоната си на комфорт.  
  – Сигурността е хубаво нещо, но понякога е необходимо да се рискува.
 1. Тя харесва тялото и външния си вид и не се страхува да го покаже.
  – Тя се чувства удобно в кожата си.

Животът е твърде кратък, за да се носят скучни дрехи!

Модерната Вълчица

Модерната Вълчица – Женската Първичност в Света на Бъдещето.

Има всякакви изследвания, проведени опити и анкети, които проследяват развитието на човешкото поведение в модерния свят. Колкото и да еволюираме, първичните инстинкти не изчезват. Все пак, те ни определят що за същества сме и ни помагат да оцелеем при всякакви условия. 

В днешната тема фокусът е върху модерната вълчица – жената в нейната прелест и необикновена сила. Отделили сме няколко параграфа, в които съвсем накратко ще обясним какво представлява модерната вълчица, какви са нейните първични навици и как най-лесно може да я набележите в тълпата. Повярвайте ни, винаги се отличава от останалите!

Какво Е ‘Модерна Вълчица’?

Някога забелязвали ли сте как някои жени имат един вълшебен, див поглед? Например онзи поглед, който красавицата от бара ви хвърля, за да я забележите? Онзи поглед, който половинката ви хвърля, когато свършите някое домакинско задължение, без да ви е помолила? Точно така, този поглед! Вълчицата е гладна и ловува! Основно говорим в преносен смисъл, но все пак… има ги и такива. 

За нас какво означава да си ‘модерна вълчица’? Означава, че жената е преоткрила своята сила, своето истинско ‘Аз’, което показва без задръжки на целия свят. Жената знае, че е красива, желана, че може и ще получи всичко което пожелае… само с поглед… Разбира се, към това ‘смъртоносно оръжие’ трябва да се добавят някои неща, муниции, ако щете.

Навици и Отличителни Белези на Модерната Вълчица

Самочувствие, сила, сексапил, нежност – всичко това, съчетано в един магически коктейл, наречен ‘жена’! Малко ви загатнахме как можте да набележите една модерна вълчица сред тълпата от овце. Сега, ще се опитаме да сме малко по-конкретни. 

Освен характера и поведението, има още няколко основни елемента, които дават цялостната представа за модерната вълчица. Ето ги и тях:

Лъскавата Козина

Една модерна вълчица се грижи добре за козината си, за да я показва с гордост и да привлича самотните вълци…или да привлече вниманието на своя вълк. Та, да, грижете се добре за козината си!

Секси Муцунка

Добре, това може би звучи малко грубо, но нека обясним – имаме предвид вашето красиво лице! Което лице, с правилната грижа и козметика, ще завземе света! Правете си маски с приятелки, пийте много вода (поне по 8 чаши на ден!), изпробвайте нова визия с по-тежък грим или просто покажете прекрасното си чисто лице на улицата. А ако се усмихвате, печелите бонус точки!

Вълчи Одежди

Разбира се, много е важно модерната вълчица да има и да излъчва самочувствие и сексапил. Това много лесно може да се постигне с правилните дрехи. Има толкова различни материи, стилове, кройки – огромно разнообразие, което дава на вълчицата свобода, за да изрази себе си по най-добрият начин. Носете дрехи по тялото, носете по-широки дрехи, носете каквото вие искате – важното е как се чувствате с дрехите си, оттам нататък другите около вас ще видят същото, ако не и повече. 

А ако искате да отправите ясно послание, че сте модерна вълчица – “https://www.wolfpride.eu/” определено е вашият стил!
Висококачествени материи, разнообразие от дрехи за всеки, уникален стил – Wolf Pride ви дава всичко необходимо, за да постигнете ‘визия с хищен характер’!

Смело със Зъбите Напред

Припознавате ли се в тази статия? Полезна ли ви е и бихте ли приложили нещо от прочетеното? Знаете ли вече как да намерите вълчицата? Ще се радваме да ни споделите долу в коментарите! Ще бъде супер и ако споделите идеи за бъдещи теми. Кой знае, може да има втора част за модерния вълк, може би?

Сърдечно благодарим за отделеното внимание. Надяваме се, че ви е било също толкова интересно и забавно да четете, колкото ни беше на нас в процеса на писане. А сега, страхотни вълци наши, давайте смело напред със зъби и нокти да завземете модерния свят!

Автор: Чародейката
bg_BGBG